Emma

Är 28 år, bor med kärleken i mitt liv i en liten by och våra barn. Jag har två barn. En flicka på 7 år och en liten änglaflicka som tyvärr föddes alldeles för tidigt och lämnade oss efter 11 dygn. Väntar nu mitt tredje som är beräknat att komma till oss i slutet av Mars. Min dotter på 7 år har jag sen innan jag träffade min sambo och han har två barn sen innan också. Här kommer jag skriva om min vardag som innehåller både lycka och stor sorg. Om livet som mamma, änglamamma och sambo. om vänner och familj och allt annat jag känner för.

Onsdag

Publicerad 2015-05-06 11:08:00 i Allmänt,

Igår hann jag med mycket , trots en förmiddag med missnöjd bebis.
Städning, lite snabb fotbehandling (oj vad de var välbehövligt!) måla naglarna och tom raka benen ;) 
Var verkligen skönt att efter många månader kunna böja mig och göra fet själv :D
Savannah var hemma från skolan då hon gjorde sig illa på truppen, skadade ryggen så tränarna ringde och Patrik fick åka och hämta sen blev det ett besök på tierps akut. Det var tack o lov "bara" en muskelsträckning.
Så hon vilade igår och idag är hon på skolan igen, hon blev så arg när hon var tvungen att vara hemma igår.
Hon älskar skolan och blir så lätt uttråkad utan vänner och stimulans.
Så typiskt att Isabelle (som typ aldrig är missnöjd och skriker) hade en riktigt kinkig förmiddag så kunde inte alls ge Savannah den uppmärksamhet jag önskat .. :/

Men idag är hon på skolan och jag har fixat med lite försäkringar osv medans lillan sovit men nu vaknar hon hör jag så dags för lite mat ..

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela